cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Afternoon tea Uppsala

Museum Bar & Café

På Museum Bar & Café, beläget på Uppsala konstmuseum, kan du ta en fika eller äta en lättare måltid i anrik, levande och konstnärlig miljö mitt i hjärtat av staden. På menyn hittar du bland annat Afternoon tea, wraps, sallader, varma rätter, soppa, ett brett fikasortiment och varma och kalla drycker.

Museum Bar & Café | Öppettider

Öppettider | Påsk

Vecka 14 | 3-9 april

  • Måndag: Stängt
  • Tisdag-söndag: kl 11.00-16.30

Dagens lunch serveras tisdag-torsdag kl 11.00-13.00 och Late Bird serveras kl 13.00-13.30.

Vecka 15 | 10-16 april

  • Måndag: Stängt
  • Tisdag-söndag: kl 11.00-16.30

Dagens lunch serveras tisdag-fredag kl 11.00-13.00 och Late Bird serveras kl 13.00-13.30.

Läs veckans meny här

Mat och konst

Kombinera gärna ditt besök hos oss med en visit på Uppsala konstmuseum! Utforska konsten på egen hand eller boka en guidad visning. Mer information om aktuella utställningar och andra aktiviteter hittar du här!

Art Night

Torsdagar kl 17:00 – 21:00

Art Night är museets temakväll som arrangeras varje torsdag. Museet är öppet till 20.00, baren till 21.00. Fri entré. Öppna visningar, kreativt skapande, dj och bar-meny. Varje vecka finns också ett specialprogram som innehåller allt från konserter, föreläsningar och filmvisning till poesiläsning, dans och performance.

Mer information om evenemangen hittar du på Uppsala konstmuseums Facebooks-sida.

 

  • Besöksadress: Uppsala Slott, Drottning Christinas väg 1 F (Kung Jans Port) eller via Uppsala konstmuseum

Afternoon tea

Tisdag-söndag serveras Afternoon tea och det finns att beställa under hela dagen. I paketet ingår te eller kaffe, scones, två sorters marmelad, cream cheese och klosterost. Vill ni ha guldkant kan ni lägga till en halv wrap och en kaka samt ett glas mousserande vin!

Sillunch 30 april 2023

Fira Valborg på Uppsala konstmuseum

Plats: Museum Bar & Café

Tid: 11:00 – 14:30

Luta dig tillbaka i museets vackra hörsal, ta in de välbekanta smakerna av vår och låt dig underhållas av STENCIL, Uppsala stadsteaters eget husband, som bjuder på musik, humor och musikquiz. Museichef Daniel Werkmäster kåserar över konsten och livet. Alltihop på Uppsala slott, nära Carolinabacken och tradition.

Konferencier är Daniel Werkmäster. För underhållningen står STENCIL som består av Elisabeth Wernesjö med sång och Pontus Eklund på gitarr och bas.

DJ: Pontus Ström.

Fest, event och konferens på Museum Bar & Café

På Uppsala Slott kan vi erbjuda både företag och privata sällskap skräddarsydda tillställningar i anrik, levande och konstnärlig miljö. Med plats för sammanlagt 140 gäster, är Vasasalen och caféet som gjorda för mingel, konferens, after work, bröllop och fest. Vi har full service på mat och dryck och du kan även välja att kombinera sittningar med exklusiva visningar i Vasaborgen och på Uppsala konstmuseum.

För bokning och information:

Cajsa’s Kök
Telefon: 08-230 190018-130 190
E-post: info@cajsas-kok.se

Välkommen till Museum Bar & Café i Uppsala

Kom in på kaffe med dopp, eller avnjut en lättare måltid i en fantastiskt miljö där du får uppleva historiens vingslag.

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt