cajsas köks catering och konferens i uppsala och stockholm

Cajsa´s Kök Uppsala

Så jobbar vi med säkra leveranser

Vi har lång erfarenhet av att leverera hygiensäkert och berättar gärna mer för att du ska känna dig trygg med att beställa mat från oss!

Höga krav på kvalitet, hygien och hålbarhet

De höga kraven som finns på mathantering och hygien går hand i hand med vår ambition. Vi jobbar kontinuerligt med ett väl genomarbetat egenkontrollprogram och HACCP-plan. Maten tillagas i ett modernt kök och håller hög kvalitet tack vare moderna produktions-, nedkylnings- och packmetoder, samt en obruten kylkedja från nedkylning till leverans. Vi är sedan 2015 IP-certifierade – en standard som omfattar ett grundläggande arbete med livsmedelssäkerhet, där produktsäkerheten för konsumenten står i centrum!

IP-CERTIFIERING

Lunchservering, takeaway och catering

För att du som kund ska känna dig trygg att handla lunch, matlådor och portionsförpackad catering från oss ser vi till att hålla oss uppdaterade med de restriktioner och rekommendationer som gäller och anpassar vår verksamhet utifrån det!

Några exempel på åtgärder i våra lunchrestauranger:

  • Anpassat möblering för att säkerställa avstånd.
  • Satt upp plexiglas framför kassan och matserveringen.
  • Handsprit finns placerat vid gemensamma kontaktytor i restaurangen.
  • Markeringar på golvet för att hjälpa dig hålla avstånd när du köper din mat.

Takeaway

Vill du handla utomhus är du välkommen att besöka vår POP UP-butik vid Munin! Där har vi öppet måndag-fredag. Mer information och öppettider hittar du här!

Du kan även förbeställa lunch, fika och övrig catering och hämta det utomhus vid vår lunchrestaurang på Fyrisborgsgatan 4.

Catering

Vi har utvecklat vår cateringutbud och kompletterat med fler portionsförpackade produkter som du kan beställa från en portion. När du beställer catering i vår webbshop betalar du din order i förväg. Du kan beställa din catering som takeaway eller boka leverans. Hämtning sker på Fyrisborgsgatan 4 och vi möter upp dig utomhus om du vill!

Läs mer om Portionscatering

Till webbshoppen

Fest och konferens

I våra fest- och möteslokaler följer vi aktuella restriktioner och trängselregler som gäller för serveringsställen.

Vill du veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss!
info@cajsas-kok.se, 018-130 190

Beställ catering i Uppsala och Stockholm

Vi levererar catering till både Uppsala och Stockholm med omnejd. Lägg din beställning direkt i vår webbshop eller kontakta oss!

  • Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt