julbuffé
Vegetarisk Julbuffé
- Brantevikaubergine
- Dillkokt småpotatis
- Ägghalva med dillmajonnäs, tångrom och friterad pepparrot
- Rostad rotselleri med örtgrön dressing på syrad grädde
- Rödbetor med grönkålspesto, sesammajonnäs och rostat bovete
- Ugnsbakad kålrot med muscovado, salvia och Skeppsholmens grova senap
- Grönkålssallad med granatäpple, apelsinfiléer, ädelost och råriven polkabeta
- Dillrostade morötter med krämig röra på ägg från Uggelsta
- ”Prinskorv” på svenska ärtor
- Vegobullar med porterstekt lök, enbär och Dijon
- Frestelse med potatis och gulbeta
- Mörkt julbröd och tunt knäcke
- Färskostcrème med kryddost och kummin samt vispat smör
- Brieost samt björnbärsmarmelad med Earl Grey och citrongräs